Ovo je overmeni

Limarija Sabljak

Sigurna i pouzdana gradnja

Razvoj Limarije Sabljak d.o.o.

Limarija Sabljak d.o.o. osnovana je 15.06.2012.godine sa sjedištem u Brezovcu u ulici Mišinački prilaz 13, mjestu udaljenom 5 km od centra grada Bjelovara, pripajanjem gospodarske cijeline Limarskog obrta Sabljak koji je osnovan 2004. godine. Osnovna djelatnost nam je bila izrada i montaža građevinske limarije te izrada ostalih proizvoda od lima. Zbog velikog interesa naših zadovoljnih kupaca proširujemo našu djelatnost na krovopokrivačke, tesarske, zidarske i bravarske radove.

U struci imamo petnaestogodišnje iskustvo, koristimo materijale isključivo provjerene kakvoće koji uz rad naših, stručno osposobljenih, zaposlenika osiguravaju našim kupcima kvalitetan i postojan proizvod.

Na stranici Galerija izvedenih radova možete pogledati slike samo nekih od objekata na kojima smo izvodili radove. Ukoliko nam ukažete svoje povjerenje uvjereni smo da ćete i Vi biti zadovoljni kvalitetom naših izvedenih radova kao i cijenom.

Prednosti i kvalitete Limarije Sabljak d.o.o.

Ponosni smo član Hrvatske udruge krovopokrivača (HUK) od samog osnutka tvrtke. HUK daje dodatno jamstvo na naše izvedene radove u trajanju od 5 godina.
Ponosni smo vlasnici licence izdane od Ministarstva kulture, Uprave za zaštitu kulturne baštine za obavljanje građevinskih radova na zaštiti i očuvanju kulturne baštine.
Specijalizirana smo i ovlaštena tvrtka za montažu pokrova svih renomiranih proizvođača između kojih posebno ističemo Gerard i Prefa.
Ponosni smo član kluba VELUX preporučenih majstora na području ugradnje VELUX proizvoda i kao takvi smo specijalizirani za ugradnju krovnih prozora.
Pratiti nas možete i putem društvenih mreža:

                       
proba proba proba